Advertisement

Μανη Φωτια Τωρα / X8o2fnuvpwm2sm : «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021.

Μανη Φωτια Τωρα / X8o2fnuvpwm2sm : «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021.. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. ×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Pwtpz5ukej2e3m
Pwtpz5ukej2e3m from cdn.cnngreece.gr
Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

«τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη.

Fwtia Sth Manh Ligo Kalyterh Eikona Ekkenwsh 5 Oikismwn
Fwtia Sth Manh Ligo Kalyterh Eikona Ekkenwsh 5 Oikismwn from www.news247.gr
Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι: Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι:

×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι: Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album:

Se Yfesh H Fwtia Sthn Anatolikh Manh
Se Yfesh H Fwtia Sthn Anatolikh Manh from i1.prth.gr
Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να.

«τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. ×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα επιχειρούν, με το πρώτο φως της ημέρας, στην αρχαία ολυμπία, όπου μαίνεται από προχθές η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην ηράκλεια.

Posting Komentar

0 Komentar