Advertisement

Aytaç Kara Trabzonspor - Aytaç Kara Trabzonspor ile anlaştı : See more of trabzonspor portal on facebook.

Aytaç Kara Trabzonspor - Aytaç Kara Trabzonspor ile anlaştı : See more of trabzonspor portal on facebook.. Aytaç kara'nın kap açıklaması (3 temmuz 2018). Trabzonspor'un geçen yıl malatyaspor'a kiralık olarak gönderdiği aytaç kara takımdan ayrılıyor. 15 ocak 2015 perşembe 11:10 | son güncelleme: 2,5 yıl formasını onurla gururla ve terimin son damlasına kadar taşıdığım trabzonspor'a ve camiasına bugün veda ediyorum. Transfer, emre güral+2 milyon euroya mal olacak.

Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi. Trabzonspor'un sezon başında da gündemine giren aytaç kara, hem savunmanın ortasında hem de ön libero mevkiinde forma giyebiliyor. Trabzonspor sportif yatırım ve futbol i̇şletmeciliği ticaret a.ş'den, borsa i̇stanbul'a gönderilen ve. Trabzonspor'un eskişehirspor'dan transfer ettiği aytaç kara, bordo mavili takımın manisa'daki kampına katıldı. İşte aytaç kara'nın o açıklamaları:

Trabzonspor'a Aytaç Kara Müjdesi
Trabzonspor'a Aytaç Kara Müjdesi from www.haberts.com
Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi. Trabzonspor, aytaç kara'nın transferi için eskişehirspor ile anlaştı. Bordo mavililer, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken. Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı. Aytaç kara'nın kap açıklaması (3 temmuz 2018). Aytaç, geçtiğimiz günlerde trabzon'a gelerek yönetimle görüştü. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, şirketimiz ile futbolcumuz aytaç kara arasındaki profesyonel trabzonspor haberleri giriş tarihi: Şirketimiz ile futbolcumuz aytaç kara arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak.

Trabzonspor'un sezon başında da gündemine giren aytaç kara, hem savunmanın ortasında hem de ön libero mevkiinde forma giyebiliyor.

15 ocak 2015 perşembe 11:11. Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansa ulaşamayan ve eleştirilerin hedefi olan aytaç kara bunun sebebi olarak geçirdiği sakatlığı gösterdi. Trabzonspor kulübü, eskişehirsporlu aytaç kara ile anlaşmaya vardığını borsa i̇stanbul'a bildirdi. Transfer, emre güral+2 milyon euroya mal olacak. Aytaç kara'nın trabzonspor macerası sona erdi. Trabzonspor, aytaç kara için eskişehirspor'a 2.1 milyon euro (yaklaşık 5.8 milyon tl) paranın yanı sıra, 'transfermarkt' verilerine göre piyasa değeri 2.5 milyon tl olan emre güral'ı bonservisiyle. Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle. Trabzonspor'un geçen yıl malatyaspor'a kiralık olarak gönderdiği aytaç kara takımdan ayrılıyor. Trabzonspor geçen sezon yeni malatyaspor'a kiraladığı aytaç kara ile yollarını ayırdı. Eskişehirspor'dan aytaç kara'yı da aldık. Trabzonspor, eskişehirsporlu aytaç'ı 2.1 milyon euro'ya kadrosuna katarken, emre güral'ı profesyonel futbolcu aytaç kara'nın, kulübümüze transferi konusunda eskişehir spor kulübü ile. €* 23 mar 1993, izmir, türkiye. 15 ocak 2015 perşembe 11:10 | son güncelleme:

Trabzonspor geçen sezon yeni malatyaspor'a kiraladığı aytaç kara ile yollarını ayırdı. Eskişehirspor'dan aytaç kara'yı da aldık. Aytaç kara'nın trabzonspor macerası sona erdi. İşte aytaç kara'nın o açıklamaları: Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle.

Aytaç Kara kiralık olarak Yeni Malatyaspor'da - Yeni ...
Aytaç Kara kiralık olarak Yeni Malatyaspor'da - Yeni ... from img.fanatik.com.tr
Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle. Aytaç trabzonspor'a transfer olduğumda 7'nci. 2,5 yıl formasını onurla gururla ve terimin son damlasına kadar taşıdığım trabzonspor'a ve camiasına bugün veda ediyorum. 03 temmuz 2018 salı 16:05 güncelleme tarihi: Bordo mavililer, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken. Aytaç kara'nın mesajında şu ifadelere yer verildi: 15 ocak 2015 perşembe 11:11. Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı.

Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi.

2,5 yıl formasını onurla gururla ve terimin son damlasına kadar taşıdığım trabzonspor'a ve camiasına bugün veda ediyorum. Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı. Trabzonspor, matus bero'nun transferi için hollanda ligi takımlarından vitesse ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Ayrıca bordo mavili ekip aytaç kara ile de yollarını ayırdı. Trabzonspor'un orta saha oyuncusu aytaç kara, türkiye'nin büyük bir camiasında futbol oynadıklarını belirterek, bu camiada bir kupa kaldırmak büyük hayalim. Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle. Trabzonspor'un sezon başında da gündemine giren aytaç kara, hem savunmanın ortasında hem de ön libero mevkiinde forma giyebiliyor. Trabzonspor aytaç kara'ya veda etti. Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansa ulaşamayan ve eleştirilerin hedefi olan aytaç kara bunun sebebi olarak geçirdiği sakatlığı gösterdi. Bordo mavililer, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken. €* 23 mar 1993, izmir, türkiye. Trabzonspor, aytaç kara'nın transferi için eskişehirspor ile anlaştı.

See more of trabzonspor portal on facebook. İşte aytaç kara'nın o açıklamaları: Trabzonspor'un eskişehirspor'dan transfer ettiği aytaç kara, bordo mavili takımın manisa'daki kampına katıldı. Trabzonspor'un orta saha oyuncusu aytaç kara, türkiye'nin büyük bir camiasında futbol oynadıklarını belirterek, bu camiada bir kupa kaldırmak büyük hayalim. Aytaç, geçtiğimiz günlerde trabzon'a gelerek yönetimle görüştü.

Takımlar | Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi
Takımlar | Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi from www.trabzonspor.org.tr
Trabzonspor, matus bero'nun transferi için hollanda ligi takımlarından vitesse ile görüşmelere başlandığını açıkladı. 15 ocak 2015 perşembe 11:10 | son güncelleme: Trabzonspor'un eskişehirspor'dan transfer ettiği aytaç kara, bordo mavili takımın manisa'daki kampına katıldı. Eskişehirspor'dan aytaç kara'yı da aldık. İşte aytaç kara'nın o açıklamaları: Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Trabzonspor aytaç kara'ya veda etti. Transferin gece geç saatlerde açıklanmasının ardından eskişehir'den ayrılan aytaç.

Trabzonspor geçen sezon yeni malatyaspor'a kiraladığı aytaç kara ile yollarını ayırdı.

€* 23 mar 1993, izmir, türkiye. Trabzonspor kulübü, eskişehirsporlu aytaç kara ile anlaşmaya vardığını borsa i̇stanbul'a bildirdi. Trabzonspor'un geçen yıl malatyaspor'a kiralık olarak gönderdiği aytaç kara takımdan ayrılıyor. Aytaç kara'nın trabzonspor macerası sona erdi. Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle. İki tarafından da ayrılık konusunda. Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansa ulaşamayan ve eleştirilerin hedefi olan aytaç kara bunun sebebi olarak geçirdiği sakatlığı gösterdi. Aytaç kara'nın kap açıklaması (3 temmuz 2018). 15 ocak 2015 perşembe 11:11. Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, şirketimiz ile futbolcumuz aytaç kara arasındaki profesyonel trabzonspor haberleri giriş tarihi: Trabzonspor aytaç kara'ya veda etti. Eskişehirspor'dan aytaç kara'yı da aldık.

15 ocak 2015 perşembe 11:11 aytaç kara. Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı.

Posting Komentar

0 Komentar